Hitsaajat, asentajat ja asennusvalvojat teollisuuden tarpeisiin

BP Asennus Oy on 1996 perustettu metalliteollisuuden palveluyritys. Henkilöstömme koostuu ammattitaitoisista hitsaajista, asentajista, asennusvalvojista ja työnjohtajista.

Avoimet työpaikat

BP Asennuksen työt ovat komennustöitä. Työkohde, työmaan kesto, olosuhteet ja vaativuus vaihtelevat. Henkilö, joka kaipaa pitkän aikavälin ennustettavuutta ja muuttumattomia olosuhteita, ei sovellu komennustöihin. Vastineeksi vaativista ja vaihtelevista töistä tarjoamme kohtuullisen korvauksen ja hyvät edut. Työnantajana pyrimme olemaan joustavia. Tositarinoihin komennustöistä voi tutustua sivuilla www.komennusmiehet.com

Henkilöstömme koostuu kokeneista ammattilaisista tai henkilöistä, joilla on halu kehittyä sellaiseksi. Jos kuulut jompaan kumpaan ryhmään, lähetä avoin työhakemus sähköpostilla: info@bpasennus.fi

Olemme hankkineet kaikille työntekijöillemme hoitoturva-vakuutuksen. Se takaa nopean pääsyn hoitoon ohi kunnallisen terveydenhuollon jonojen riippumatta siitä, onko kyseessä työtapaturma tai työperäinen sairaus.

Työkyvyn ylläpitämiseksi BP Asennus kannustaa jälleen työntekijöitään fyysisen kunnon kohottamiseen jo perinteeksi muodostuneella tavalla. Vuoden 2022 kannusteohjelma on seuraava:

  • maksamme 200 euron kannustepalkkion missä tahansa juoksutapahtumassa suoritetusta 10 km juoksusta
  • maksamme 500 euron kannustepalkkion missä tahansa juoksutapahtumassa suoritetusta puolimaratonista
  • maksamme 1 000 euron kannustepalkkion missä tahansa juoksutapahtumassa suoritetusta maratonista.
  • kannustepalkkioita maksetaan vain 1 / työntekijä / vuosi. Juoksusuoritus on tehtävä vuoden 2022 aikana.

Lisäksi työnantaja maksaa osallistujamaksun, lennot Helsinki – Malta  – Helsinki ja hotellit, heille jotka aikovat juosta 2020 GiG Malta Marathon -tapahtumassa  1.3.2020. Iltalehden juttu: Yritys vie työntekijät etelään juoksemaan

BP Asennuksella on työkyvyn ylläpidon edistämiseksi sopimus Varkauden Fysiokeskuksen kanssa. BP Asennuksen työntekijät ovat oikeutettuja kerran kuukaudessa 45 minuutin puolihierontaan. Fysiokeskuskus laskuttaa BP Asennusta eikä työntekijöille koidu tästä kustannuksia. Palvelu on käytettävissä myös lomautusten aikana. Ajanvaraukset suoraan Fysiokeskukselta, puh 020 741 1170.

Varkauden alueen ulkopuolella asuville työntekijöille korvataan kuittia vastaan 35 Eur/kk käytetyistä vastaavista palveluista.

Avoimet työpaikat

Meillä on töissä huippuluokan väkeä. Oletko kiinnostunut liittymään joukkoon?